Restricții totale de trafic rutier pe un tronson al străzii Progresului din Constanța

Primăria Constanța recomandă conducătorilor auto să evite miercuri, 13 octombrie, circulația pe strada Progresului, tronsonul delimitat de strada Liliacului și strada Meșterul Manole. Se vor executa lucrări de asfaltare a carosabilului, traficul rutier fiind restricționat total, între orele 08:00-16:00.

Pe strada Liliacului, procesul de reabilitare a carosabilului este aproape de finalizare. Echipele administratorului drumului public intervin astăzi cu utilaje de asfaltare pe porțiunea cuprinsă între strada Sergent Nicolae Grindeanu și strada Progresului, traficul rutier fiind restricționat total, până la ora 16:00, cu excepția mijloacelor de transport în comun.

Primăria face apel către conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Câți constănțeni s-au vaccinat în valul 4

Tue Oct 12 , 2021
În ultimele zile, s-au format cozi la centrele de vaccinare împotriva covid din municipiul Constanța. Pe fondul creșterii numărului de cazuri, oamenii aleg să se vaccineze. O bună parte din cei care se imunizează sunt însă cei care vor să facă a treia doză. Am solicitat Direcției de Sănătate Publică […]