Restricții totale de trafic rutier pe un tronson al străzii Unirii din Constanța

strada Unirii constanța

Zona carosabilă aferentă tronsonului delimitat de strada Zorelelor și strada Locotenent Gheorghe Economu din municipiul Constanța se află în plin proces de reabilitare.

După finalizarea lucrărilor de frezare a carosabilului, echipele Confort Urban vor interveni joi, 17 iunie și vineri, 18 iunie, cu utilaje pentru turnarea asfaltului, circulația autovehiculelor fiind restricționată total, în intervalul orar 08:00-17:00.

Lucrările se vor desfășura în măsura în care condițiile meteo sunt favorabile.

Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

„Facem apel către participanții la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări.”, transmit reprezentanții Primăriei Constanța.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Marian Crușoveanu, PNL: „Olimpiada de moțiuni a PSD are un final bine știut dinainte: eșec pe toată linia”

Wed Jun 16 , 2021
Cuvântul „moțiune” a devenit un tic verbal pentru liderii PSD, a declarat astăzi deputatul PNL Marian Crușoveanu. „Nu trece nici măcar o săptămână și deja auzim amenințări de tipul „PSD va depune moțiunea!”. Atacurile la adresa guvernului sunt un instrument democratic al opoziției și au fost depășite cu brio de […]
marian-crusoveanu-motiune-PSD