Restricțiile de circulație pe podul de la Cernavodă au fost ridicate până la primăvară

Restricţiile de circulaţie pe podul de la Cernavodă s-a ridicat de miercuri, ora 12:00, lucările de reabilitare. Acestea vor fi reluate în primăvara anului viitor, a anunţat directorul generalul al Companiei Naţional de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Cristian Pistol.

„De astăzi, ora 12:00, se ridică restricţiile de circulaţie pe podul de la Cernavodă! În primăvara anului 2023, când condiţiile meteorologice vor permite, lucrările vor fi reluate pentru a fi finalizate. Aceste lucrări de reabilitare ale podului (primele de la deschiderea podului în anii ’80) au fost programate, astfel încât să nu afecteze circulaţia în sezonul estival sau în perioadele cu valori mari de trafic pe Autostrada Soarelui (A2)”, a scris Cristian Pistol pe pagina sa de Facebook.

Acesta le reaminteşte conducătorilor auto că viteza legală pe pod este de 80 de km/h.

Sursa foto: (c) Cristian Pistol/Facebook.com


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primarul Constanței a semnat contractul pentru un nou CET. Investiția este imensă

mie dec. 14 , 2022
Astăzi, 14.12.2022, la Palatul Victoria, în prezența domnului prim- ministru Nicolae Ciucă, domnul primar Vergil Chițac a semnat contractul de finanțare pentru un nou CET in Constanța. Denumirea oficială a proiectului este „Sursă de producție energie utilă termică și electrică prin cogenerare de înaltă eficiență în municipiul Constanța” și a […]

V-ar putea interesa și: