Restricțiile de reparații pe podul de pe A2 se prelungesc

Reparații placă suprabetonare Pod Borcea, banda 2, calea 2 (CT-B), între pilele P6-P7. Foto: DRDP Constanța

Restricțiile aferente lucrărilor de reparații la podul de pe A2 (Podul Borcea), km 145+068 la Fetești, Viaduct Constanța, calea 2 (Constanța – București) s-au extins.

Pe parcursul executării lucrărilor de remediere la placa de suprabetonare, au fost identificate lucrări suplimentare, orintre care se numără: demolare grindă parapet trotuar, refacere armătură placă, remedieri la talpa superioară a grinzilor, antretoazelor etc.

Din cauza acestora, s-a impus necesitatea prelungirii perioadei de execuție cu respectarea normelor şi procedurilor tehnice de execuție.

„Estimăm că deschiderea traficului rutier se va face începând cu data de 16.05.2020”, au anunțat reprezentanții DRDP Constanța.

Foto: DRDP Constanța

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Accident rutier în Năvodari

Mon Apr 27 , 2020
Un accident rutier s-a produs, luni seară, în Năvodari, pe strada Albinelor. Accidentul a avut loc pe fondul neacordării de prioritate, spun reprezentanții IPJ Constanța. Au fost implicate două autoturisme implicate, un BMW și un Audi, iar o persoană a fost rănită ușor. „Astăzi, în jurul orei 17.50, un bărbat […]