Rețeaua de gaze naturale ajunge în Vama Veche, 2 Mai și Limanu

Vama Veche
Vama Veche

Rețeaua de gaze naturale ajunge în Vama Veche. Comuna Limanu a primit astăzi, 25 aprilie 2019, autorizația de construire pentru înființarea distribuției de gaze naturale.

Ordinul de incepere pentru lucrarile aferente va fi dat imediat dupa Sarbatorile Pascale si mini-vacanta de 1 mai, iar durata de executie pentru noua rețea este de doi ani. Potrivit proiectului asumat de catre Primaria Limanu, reteaua va avea 45 de km si va asigura gaze naturale pentru satele Limanu, 2 Mai si Vama Veche.

Înființarea rețelei de distribuție a gazelor a fost una din prioritățile echipei mele. A fost un proiect dificil de implementat, din cauza legislației deficitare. Au fost doi ani in care am făcut eforturi pentru deblocarea procedurilor specifice, dar am reușit sa imi tin promisiunea fata de oamenii pe care ii reprezint. Mulțumesc autorităților județene pentru sprijinul acordat, in special domnului presedinte al Consiliului Judetean Constanta care ne-a susținut. De asemenea, multumesc domnului senator Nicolae Moga, care s-a implicat personal in deblocarea acestui proiect. Totodată, un sprijin consistent am primit si din partea domnului ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, care a sustinut cauza noastra in fata autorităților centrale. Este o zi importanta pentru comuna noastra si cred ca odata finalizat acest proiect si viata oamenilor din cele 3 sate se îmbunătățește considerabil. A fost o munca fantastica si ma bucur ca eforturile depuse s-au concretizat in favoarea noastră. Voi monitoriza permanent stadiul lucrărilor, astfel încât termenele sa fie respectate si executia retelei sa se desfășoare conform proiectului”.

Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu.

Valoarea totala a lucrărilor este de 5.756.683 lei, din care comuna Limanu asigura o cofinanțare de 35%.

Articole recente

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.