Rețeaua de termoficare a Constanței, avarii pe 4 străzi în același timp

Sursă foto: arhivă CT100.ro

Rețeaua de transport a agentului termic din Constanța a înregistrat, vineri dimineață, avarii pe 4 străzi în același timp. Este vorba despre Chiliei, Moldovei, Eroilor și Sulmona.

Prin urmare, nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii, până la reîncărcarea în parametrii a magistralelor de transport.

Echipele de intervenție ale Societății Termoficare Constanța  au început lucrările de izolare și eliminare a avariilor.

Se estimează reînceperea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii în cursul acestei zile.

COMPLETĂRI

  1. Cititorii ne transmis că nu au apă caldă și căldură nici în zonele Tomis Nord, Abator și Km. 4 – 5.
  2. De asemenea, constănțenii spun că nu au căldură nici în zona Inel II – Salvare.
  3. Constănțenii ne anunță că nu e căldură nici în Poarta 6.

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

3 comentarii la “Rețeaua de termoficare a Constanței, avarii pe 4 străzi în același timp

  1. Nu este agent termic nici pe Bdul Tomis zona Bisericii Albe. Avem bătrâni cu asistență la domiciliu, nu mai spun de familii cu copii mici. Deja este o bătaie de joc.

    1. Poate dați drumul normal la căldură ca avem în case 20 grade stam cu copiii în frig nu var fi rușine

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Consiliul Concurenței investighează Orange și RCS&RDS pentru comportament abuziv

vin dec. 24 , 2021
Consiliul Concurenței a anunțat vineri declanșarea a două investigații ce vizează un posibil comportament abuziv al Orange și RCS&RDS pe piața serviciului de emitere a avizului tehnic de amplasament. Autoritatea spune că are indicii că, fără a avea o justificare economică, fiecare dintre cele două companii a impus un tarif […]
consiliul concurentei

V-ar putea interesa și: