Reținut de polițiști după ce a înțepat o minoră în Parcul Tăbăcărie

Parcul Tăbăcărie
Parcul Tăbăcărie (foto: Primăria Constanța)

Un tânăr de 19 ani a fost reținut de polițiști pentru lovire sau alte violențe, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

„Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, polițiști din cadrul Secției 1 au depistat un bărbat, de 19 ani, bănuit de comiterea faptelor.”, a anunțat IPJ Constanța.

Astfel, la data de 17 iulie a.c., polițiștii constănțeni au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că o tânără, de 17 ani, ar fi fost lovită în zona brațului cu un obiect tăietor-înțepător de către o persoană, în timp ce se afla în parcul Tăbăcărie împreună cu mai mulți prieteni.

În urma cercetărilor desfășurate de polițiști, în seara zilei de 18 iulie a.c., bărbatul în cauză a fost depistat pe raza municipiului Constanța și reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

E jale pe litoral! Protecția consumatorilor a găsit probleme la 83% din firmele controlate

Sun Jul 19 , 2020
Începând cu data de 1 iulie 2020, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) desfășoară COMANDAMENTUL LITORAL 2020. Rezultatele parțiale ale activității structurii special create de ANPC pentru supravegherea actului comercial, în zona cea mai aglomerată în sezonul vacanțelor, desfăşurată în primele 10 zile de control, sunt următoarele: Au fost verificaţi […]