Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție și șantaj

La data de 2 decembrie 2023, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Biroul de Poliție Vama Veche – 2 Mai, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 20 de ani.

Acesta este bănuit de comiterea infracțiunilor de șantaj și încălcarea, de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție, a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție, în formă continuată.

„Astfel, la data de 2 decembrie a.c., acesta ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Mangalia, deplasându-se la locul de muncă al persoanei vătămate și ar fi amenințat-o pe aceasta cu publicarea unor imagini în mediul online.”, a transmis IPJ Constanța.

La data de 2 decembrie a.c., bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Ieri, 3 decembrie a.c., instanța de judecată a dispus, față de acesta, măsura arestului la domiciliu.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Constanța are 19 noi jandarmi

lun dec. 4 , 2023
Începând de azi, 04 decembrie, 19 tineri au fost încadrați în rândul efectivelor Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța. Cei 19 subofițeri care ni s-au alăturat astăzi sunt absolvenți ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani și ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni. „De astăzi […]

V-ar putea interesa și: