Revelion 2016 în Piața Ovidiu. Transmisie în direct pe Constanța 100%

revelion

Peste puțin timp începe Revelionul organizat de Primăria Constanța. Dacă vă este prea frig pentru a merge în Piața Ovidiu, puteți urmări spectacolul și pe Constanța 100%.

Programul este următorul:

-ora 18.00 warm up party
-ora 22.05 Antonia
-ora 22.35 trupă dance, coregraf Andreea Duţă
-ora 22.45 Guess Who,
-ora 23.15 spectacol de laser şi lumini
-ora 23.25 trupa Vunk
-ora 0.30 Maria Radu
-ora 1.10 trupa Glance
-ora 1.40 ansamblul folcloric “Brâuleţul”.

Transmisie LIVE:

Cu această ocazie, vă urez distracție plăcută și La mulți ani!

 


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nu aruncați cozonacii de la Revelion. Dați-i la rațe!

sâm ian. 2 , 2016
Dacă v-a rămas cozonac de la Revelion, nu îl aruncați! Mai multe animale sălbatice din cadrul microrezervației din Constanța ar fi bucuroase să se înfrupte din el. Și nu numai din cozonaci, ci din aproape orice fel de produse de panificație. ”Invităm dobrogenii care mai au resturi de panificație, inclusiv […]

V-ar putea interesa și: