Revelion de 600.000 de lei fără TVA în Constanța. Vor cânta Alexandra Stan, Dirty Nano, Pascal Junior și Robert Georgescu & White

Primăria Constanța va organiza un spectacol de Revelion pe 31 decembrie, începând cu ora 21:00, în Piața Ovidiu. Vor urca pe scenă Alexandra Stan, Dirty Nano, Pascal Junior și Robert Georgescu & White.

„Concertele vor fi însoțite toată noaptea de un show deosebit de lasere, iar la miezul nopții ne vom bucura de spectaculoasele focuri de artificii, care vor fi lansate de pe Digul Farului Verde din Portul Turistic Tomis. Mai mult, efectele pirotehnice vor fi sincronizate cu o coloană muzicală personalizată.”, a anunțat instituția.

Alexandra Stan. Foto: Facebook
Alexandra Stan. Foto: Facebook

Programul mijloacelor de transport în comun va fi prelungit.  

Liniile 44, 51,48, 101 și 102 vor circula în program 21:00 – 02:00, având cap de linie Poarta 1. Intervalul de succedare a autobuzelor va fi de 30 de minute pentru 44, 48, 101 și 42 și de 25 de minute pentru linia 51.

Pentru linia 101, capul de linie va fi intersecția străzii Cumpenei cu bulevardul Aurel Vlaicu.  

Suplimentar, va circula și linia 5-40 pe traseul normal, având un interval de succedare de 30 de minute, tot în programul 21:00-02:00.  

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Constanța. Potrivit caietului de sarcini, prețul este de 584.750 lei fără T.V.A.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “Revelion de 600.000 de lei fără TVA în Constanța. Vor cânta Alexandra Stan, Dirty Nano, Pascal Junior și Robert Georgescu & White

  1. De ce cartierul Poarta 6 nu are legătură cu Poarta 1 sâmbătă după orele 21.00 ?Tinerii din acest cartier trebuie sa vina cu taxiul la spectacol.Nu mi se pare corect.Toti plătim la fel impozitele.Dupa orele 21.00 cart Poarta 6, Km 5,Pescarie trebuie să aibă legătură directa cu Poarta 1 .Nu mai spun nimic de cart.Palazu Mare .Pentru a ajunge in Centru sau la Gara CFR cetățeanul din acest cartier trebuie să schimbe 2 autobuze adică dus întors 4 bilete=10 lei .Nu este corect.
    Toți contribuabilii din Constanța trebuie să aibă drepturi și obligații egale.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pompierii constănțeni, peste 230 de intervenții perioada Crăciunului

mar dec. 27 , 2022
Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța au executat, în perioada Sărbătorilor de Crăciun, 236 misiuni. Echipajele SMURD au intervenit în 205 situații pentru acordarea primului ajutor și transportarea la unitățile sanitare a persoanelor cu afecțiuni medicale. Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații […]
pompieri isu incendiu

V-ar putea interesa și: