Revelionul din Constanța a costat 43,6 de lei pe secundă

revelionul din constanța 2018
Revelionul din Constanța a fost organizat în Piața Ovidiu (foto: Ovidiu Oprea)

Primăria Constanța a organizat și anul acesta un revelion în aer liber, din bani publici.

Câștigătoare a fost Asociația Best Events, după ce, inițial, o alta fusese acceptată, Asociația Descoperă Constanța.

Suma pe care am plătit-o noi, constănțenii, pentru organizarea evenimentului a fost de 471.081 de lei. Petrecerea a durat trei ore cu totul, conform informațiilor puse la dispoziție de Primărie (de la 22.00 la 01.00), ceea ce înseamnă o medie de 43,6 de lei pentru fiecare secundă, fie că vorbim de concert, focuri de artificii sau de pauză.

Au cântat Tranda, Vița de Vie, Mihail, Dan Helciug și Spitalul de Urgență, și au dansat cei de la o trupă numită Street Dance.

„A fost un mare fâs. La 23,55 s-a oprit muzica, s-au stins monitoarele iar lumea a așteptat buimacă numărătoarea inversă. Și-au numărat singuri, pentru că organizatorii parcă plecaseră acasă. Noroc cu artificiile si cu voia bună”, a scris o constănțeancă pe Facebook, după ce a participat la eveniment.

Pana de curent a durat mai multe zeci de minute, timp în care majoritatea celor care veniseră la spectacol au plecat acasă. După ce a revenit curentul, Dan Helciug a cântat în fața unei piețe aproape goale.

Mai multe fotografii găsiți pe pagina de Facebook a lui Ovidiu Oprea.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Revelion liniștit. Ambulanța, solicitată mai puțin ca în anii trecuți

lun ian. 1 , 2018
Revelionul din acest an a fost mai liniștit decât în trecut, cel puțin din punctul de vedere al medicilor de pe Ambulanță. Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță spun că, din data de 31 decembrie, ora 5, și până pe 1 ianuarie, ora 5, au fost 231 de solicitări în tot […]
ambulanta

V-ar putea interesa și: