Revolta unui primar împotriva parlamentarilor

Valentin Vrabie (foto: Facebook.com)
Primarul independent din Peștera, Valentin Vrabie, a adresat astăzi un apel la responsabilitate parlamentarilor din colegiu: senatorii Nicolae Moga şi Marian Vasiliev și deputații Razvan Condurăţeanu şi Cristina Dumitrache.
 

Iată ce spune edilul:
”Noile schimbări care se prefigurează pe scena politică ar trebui să reprezinte pentru dumneavoastră domnilor, un timp în care să vă întoarceţi feţele şi spre noi cetăţenii care v-am acordat încrederea şi v-am lăsat să ne reprezentaţi interesele. Poate măcar în al doisprezecelea ceas, când veţi fi puşi din nou să vă exercitaţi dreptul la vot în Camera Deputaţilor şi în Senat o veţi face cu gandul la interesul public. Jocurile de lumini şi umbre pe care le-aţi făcut
până acum trebuie să înceteze! Politica românească practicată de dumneavoastră, reprezentanţii noştri, este complet deconectată de la realitatea zilnică şi de la nevoile societăţii. Dacă măsurile luate de Guvernul Ponta până acum au subminat viaţa de zi cu zi a cetăţenilor, prin decizii pe care le pot numi criminale, atunci haideţi să dăm şansa şi altora să vină cu alternative. Vă rog în numele cetaţenilor pe care eu îi reprezint şi pe care dumneavoastră ar fi trebuit să-i reprezentaţi, să votaţi pentru caderea acestui guvern CRIMINAL.
După ce prin măsuri legislative aberante, Guvernul Ponta a condamnat la moarte acest judeţ prin punerea pe fugă a investitorilor din domeniul eolian, după tăierea decontărilor acordate elevilor care fac naveta pentru a învăţa în
oraşele învecinate, acum a venit şi măcelărirea bugetelor locale. Stau şi mă întreb cu groază: oare ce mai urmează???
Îmi permit să vă cer imperativ, din ipostaza umilă a unui primar de comună, ca la început de sesiune parlamentară să lăsaţi jocul de-a alba neagra şi să vă faceţi datoria pentru care aţi fost trimişi în fruntea ţării!”

 

 

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Privații fac ce nu poate statul: spital de pediatrie în Constanța

mar feb. 3 , 2015
r Proprietarii spitalului de obstetrică-ginecologie Euromaterna Constanţa au în plan extinderea activităţii din zona medicală, printr-o investiţie de circa 4 milioane euro într-un spital de pediatrie. Proiectul este planificat să înceapă în 2017. Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp. Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat […]

V-ar putea interesa și: