Rezultate foarte bune pentru micii șahiști de la Clubul Sportiv Medgidia

Copiii de la sah au trecut în aceste zile printr-un adevărat maraton competițional. La Cercul Militar din Mangalia, CS MEDGIDIA a concurat la sah cu numeroase cluburi, la diferite categorii de vârstă.

Clasamentul final a conturat performanțe frumoase pentru copiii din Medgidia, dar și clasamente foarte bune.

La juniorii Under18, Medgidia a obținut cea mai bună clasare, locul 2 pe echipe, la Under8 locul 4, la Under14 locul 5 și Under10 locul 7.

CATEGORIA SUB 8 ANI Locul 4

🔹AVRAM COSMIN

🔹IORDACHE ZIAN

🔹NAE DARIUS

🔹VASILIEV VERA

CATEGORIA SUB 10 ANI Locul 7

🔹PETCU EDUARD

🔹VASILIEV VICTOR

🔹CERNAT ALIN

🔹SBARCEA REBECA

CATEGORIA U-14 Locul 5

🔹BOSTINA TEODOR

🔹GEORGESCU MATEI

🔹CARAC ANDRA IULIA

🔹PASCU VICTORIA

CATEGORIA U-18 Locul 2

🔹CARAC RADU-IONUT

🔹IBADULA SALI DENIS

🔹FRATILA EMILIAN BOGDAN

🔹MINCIUNA ANDRA STEFANIA


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Începerea proiectului „Granturi pentru capital de lucru AGRI-FOOD pentru „SC FUDULEA TRADING SRL” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 61 din 06 mai 2022 privind unele măsuri pentru acordarea de microgranturi și granturi pentru capital de lucru entităților din domeniul agroalimentar

mie nov. 16 , 2022
Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp. Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a […]

V-ar putea interesa și: