Rezultate sondaj. Ce note a primit D. Făgădău de la cititorii Constanța 100%

Decebal Făgădău – fotografia folosită în campania electorală

Constanța 100% a lansat un sondaj prin care vă ofeream posibilitate să-i acordați o notă primarului Constanței, Decebal Făgădău, la fix doi ani de când a fost ales în această funcție.

Nu avem pretenția de a fi fost un sondaj cu caracter științific, dar considerăm că rezultatele sale sunt un semnal de alarmă pentru actualul primar și echipa sa.

Spunem asta pentru că 55% din votanți i-au acordat primarului nota 1. Deși poate părea exagerat de puțin, este totuși un barometru care trebuie luat în considerare. De asmenea, 30% i-au acordat nota 4.

În total, un procent extraordinar de mare, de 83%, îi acordă note între 1 și 4, lăsându-l practic, dacă vorbim în termeni școlari, repetent.

Interesant este și că D. Făgădău a primit numai 19 note de 10, în condițiile în care, de obicei, activul de partid se mobilizează în astfel de sondaje. Asta ne spune că nici măcar membrii PSD nu sunt mulțumiți de activitatea primarului PSD.

Iată rezultatele, cu mențiunea că alte sute de voturi au fost acordate în comentariile de pe rețelele de socializare.

rezultate sondaj decebal fagadau


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prostituate din Constanța amendate de polițiști

vin iun. 8 , 2018
Mai multe prostituate din Constanța au fost amendate de polițiști cu circa 500 de lei fiecare. Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța cu sprijinul Serviciului Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat, ieri, o acțiune pe raza municipiului Constanța pentru prevenirea și combaterea […]
prostituate

V-ar putea interesa și: