Rezultatele alegerilor parlamentare. EXIT-POLL ora 14.00

PNL conduce în preferinţele electoratului la jumătate zilei, potrivit unui EXIT-POLL obţinut de Adevărul din surse politice.

Clasamentul este următorul:

  1. PNL – 32%
  2. PSD – 29%
  3. USR PLUS – 17%
  4. Pro România – 6%
  5. AUR – 6%
  6. UDMR – 5%
  7. PMP -3%

Prezenţa la vot la nivel naţional la ora 15.00 este de 19,60%. Judeţele fruntaşe la ora 14 sunt Mehedinţi (27,62%), Olt (24,43%) şi Teleorman (24,13%). La vot au ieşit în total aproape 3,2 milioane de oameni au mers la vot. În 2016, prezenţa la vot la ora 15:00 era de 23,67 %.

Citește și: Alegeri parlamentare în Constanța. Prezență la vot, nereguli, rezultate

Sursa: Adevărul


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Au fost redeschise piețele din Constanța

Dum dec. 6 , 2020
Primăria Municipiului Constanța, prin Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța, a redeschis astăzi toate piețele aflate în spații închise pe raza municipiului Constanța. Ieri și astăzi au fost pregătite spațiile din piețele agroalimentare, fiind luate toate măsurile legate de prevenirea și limitarea răspândirii noului coronavirus, conform Hotărârii Comitetului […]
masuri suplimentare piete

V-ar putea interesa și: