Rezultatele alegerilor pentru funcţia de rector al Universității Ovidius

În urma scrutinului pentru funcţia de rector desfăşurat la Universitatea „Ovidius” din Constanţa vineri, 25 martie 2016, conform Biroului Electoral Central, rezultatele sunt următoarele:

  • Număr total de voturi – 654
  • Număr total de voturi valabil exprimate – 625
  • Număr total de voturi anulate – 27
  • Număr total de voturi albe – 2
  • Prof. univ. dr. Sorin Rugină a obţinut 379 de voturi şi este rectorul ales al UOC.
  • Prof. univ. dr. Octavian Unc a obţinut 246 de voturi.

 


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Grecii au dat un spectacol pe cinste de ziua lor. FOTO. VIDEO

sâm mart. 26 , 2016
Dacă Grecia nu ar fi existat, cineva ar fi trebuit să o inventeze. Dacă nu pentru faptul că civilizația, așa cum o cunoaștem, a fost inventată de ei, dacă nu pentru democrație, Socrate, agora, zeițe și zei, insule, măcar pentru muzică și dans. Muzica și dansul grecești sunt mai mult […]

V-ar putea interesa și: