Rezultatele concursului Euxin Math 2017

UPDATE 13 mai 2017. Rezultatele la faza județeană, desfășurată pe 13 mai 2017, le găsiți aici: REZULTATELE CONCURSULUI EUXIN MATH, FAZA JUDEȚEANĂ CONSTANTA

Concursul de matematică Euxin Math 2017, la care participă elevi de clasele a II-a, a III-a și a IV-a, a avut programată, în weekend, faza locală.

Iată rezultatele înregistrate de elevii care au susținut concursul la Școala nr. 28 Dan Barbilian.

Potrivit regulamentului, etapa județeană va avea loc în data de 13 mai 2017. Regulamentul spune că la etapa judeţeană participă elevii, pentru fiecare nivel de studiu, care au obţinut minim 90 puncte la etapa anterioară.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-a stabilit data alegerilor interne în PNL Constanța

Dum mart. 12 , 2017
Membrii Biroului Politic Județean al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal reuniți în ședință duminică, 12 martie a.c., au decis, în unanimitate de voturi, ca data de convocare a Comitetului de Coordonare Județean să fie 27 aprilie 2017. Decizia membrilor BPJ va fi supusă spre aprobare Biroului Politic Național al […]
pnl

V-ar putea interesa și: