Rezultatele examenului de Bacalaureat 2024 – câteva surprize

bacalaureat

Astăzi, 8 iulie, s-au afișat rezultatele examenului de bacalaureat 2024. Analiza sumară a acestora relevă câteva surprize.

Prima este faptul că nu a fost obținută nicio medie de 10. Cea mai mare medie a fost 9,98, o realizare impresionantă.

Al doilea lucru surprinzător este că cea mai mare medie a fost obținută de un elev care nu învață la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” sau Liceul Teoretic „Ovidius”. Este vorba despre un elev de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga”, specializarea Științe sociale.

În continuarea acestui clasament, pe următoarele locuri se situează elevi de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” și Liceul Teoretic „Ovidius”. Colegiul „Mircea cel Bătrân” se află pe locul patru.

Pe următoarele locuri, până la locul 10, se găsesc elevi de la Liceul Teoretic „Ovidius”, Colegiul „Mircea cel Bătrân”, Liceul „Nicolae Bălcescu” din Medgidia, Liceul Teoretic Internațional de Informatică Constanța, Colegiul „Mihai Eminescu” și din nou, Colegiul „Mircea cel Bătrân”.

Rezultatele pot fi consultate AICI.

COMPLETARE:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Clădirea Consiliului Județean Constanța va fi reabilitată cu 3,3 milioane euro

lun iul. 8 , 2024
Consiliul Județean Constanța a anunțat că a fost semnat contractul de finanțare aferent proiectului „Reabilitare, modernizare și dotare Palat Administrativ – Județul Constanța – consolidare” – componentă de eficiență energetică, în valoare de peste 3,3 milioane de euro. Proiectul a apărut ca o necesitate, în urma apelurilor repetate ale celorlalte […]

V-ar putea interesa și: