Rezultatele finale, după contestaţii, la etapa specială a Evaluării Naţionale. Încep înscrierile la liceu

Rezultatele finale, după contestaţii, la etapa specială a Evaluării Naţionale vor fi afişate astăzi, 12 iulie.

Etapa specială a Evaluării Naţionale vizează absolvenţii învăţământului gimnazial care, în contextul măsurilor stabilite privind combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2, au fost în izolare/ carantină sau care, din alte motive justificate cu certificat medical, nu au putut finaliza examenul sau participa la examenul iniţial.

Candidaţii care au participat la una sau mai multe probe de examen desfăşurate în perioada 22 – 25 iunie, dar nu au putut finaliza examenul, beneficiază de recunoaşterea acestor probe.

În județul Constanța au fost 2 candidați la proba de limba română și 6 la cea de matematică.

Proporţia candidaţilor cu medii mai mari sau egale cu 5 a fost, la Evaluarea Naţională iniţială, de 76,90% (94.629 de candidaţi).

Dacă vreți să aflați notele din Constanța, inclusiv media generală din V – VIII, intrați aici: Ierarhia la Evaluarea Națională în județul Constanța.

Rezultatele finale au fost publicate AICI.

Din data de 16 iulie începe completarea fișelor de înscriere pentru admiterea la liceu. Completarea opțiunilor în fișele de înscriere de către absolvenții clasei a VIII-a și de către părinții acestora, asistați de diriginții claselor a VIII-a, are loc la unitatea de învățământ pe care au absolvit-o, sau prin formular transmis electronic.

Lista locurilor disponibile în liceele din Constanța o puteți găsi AICI.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Analiză. City Mall Constanța – rețeta succesului pe „pierdere”

Mon Jul 12 , 2021
City Mall Constanța este deținut din 2013 de o firmă care nu are angajați, care a raportat în această perioadă pierderi colosale, de peste 100 de milioane de lei, și datorii mai mari decât toate activele imobilizate și circulante. Am scris în Constanța 100%. Am cerut un punct de vedere […]
city-mall-constanta