Rezultatele la Bacalaureat. Numai 3 medii de 10 la nivelul județului Constanța

bacalaureat

Ministerul Educației a publicat astăzi, 27 iunie, pe site-ul dedicat, rezultatele obținute de absolvenții studiilor liceale care au susținut probele examenului național de Bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2022.

Rezultatele au fost afișate atât pe pagina web menționată anterior, cât și în centrele de examen, prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidaților.

La nivelul județului Constanța, rata cumulată de promovare (înainte de contestații) este de 69,60% (față de 64,25% în 2021).

Au promovat 3153 de candidați, dintr-un total de 4530 de candidați prezenți.

  • 3 candidați au obținut media 10;
  • medii între 6 și 6,99: 677;
  • medii între 7 și 7,99: 830;
  • medii între 8 și 8,99: 953;
  • medii între 9 și 9,99: 690.

Liceul Ovidius, cel mai performant din județul Constanța. Topul în funcție de rezultatele la Bacalaureat


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Directorul ANR, Cosmin Dumitrache: „Numărul navelor care tranzitează canalul Sulina s-a triplat”. Cum a afectat războiul din Ucraina porturile românești VIDEO

lun iun. 27 , 2022
Traficul maritim prin porturile românești a crescut după izbucnirea războiului din Ucraina. Acest lucru se poate vedea cu ochiul liber, de pe faleza Cazinoului, spune Cosmin Laurențiu Dumitrache, directorul general al Autorității Navale Române. „Aproape zilnic, în portul Constanța avem la operare în jur 50 de nave. Anul trecut era […]
Cosmin Laurențiu Dumitrache, director general ANR

V-ar putea interesa și: