Rezultatele la Evaluarea Națională 2021. Constanța, județul cu cei mai mulți elevi nerepartizați

eleve-elevi-scoala

Astăzi s-au afișat rezultatele la Evaluarea Națională pe care au susținut-o absolvenții de clasa a opta.

În județul Constanța au fost înscriși 3405 elevi și au fost repartizați la licee 3145. 206 elevi nu au fost repartizați la niciun liceu. Este cel mai mare număr din România. În Cluj sunt numai 4, în Brașov 85, în București 3, în Timiș 5. La nivel național au fost 1332 de locuri nerepartizate.

În liceele din Constanța sunt 3156 de locuri. Potrivit datelor furnizate de Ministerul Educației, 11 locuri au rămas neocupate.

Rezultatele pot fi consultate AICI.

Știre în curs de actualizare.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Topul celor mai râvnite licee din Constanța, după media de admitere

sâm iul. 24 , 2021
Rezultatele admiterii la Evaluarea Națională au dezvăluit și care sunt cele mai râvnite licee din Constanța, dacă luăm în calcul media de admitere. Nu este nicio surpriză față de anul trecut în top 4. Pe primul loc se menține Colegiul Național Mircea cel Bătrân. Cea mai mică notă de intrare […]
top-licee-constanta

V-ar putea interesa și: