Rezultatele pentru prima extragere la Loteria Vaccinării

Rezultatele pentru prima extragere la Loteria Vaccinării au fost anunțate duminică seară, 3 octombrie.

Peste 500.000 de persoane vacccinate anti-COVID cu ambele doze, care s-au înscris până pe 1 octombrie la ora 12.00, au aflat rezultatele la Loteria Vaccinării, la prima extragere săptămânală.

Numărul câștigător al marelui premiu săptămânal în valoare de 100.000 de lei este: 0 8 3 5 7 7.

Interval numere de ordine castigatoare 80 x 10.000 lei: 083578 – 083657.

S-au înscris 518.186 de persoane până vineri, 1 octombrie, la ora 12:00. Cei care au făcut-o după această oră vor intra în extragerea de săptămâna viitoare, pe 10 octombrie.

La Loteria Vaccinării pot participa toate persoanele vaccinate anti-COVID cu ambele doze. La prima extragere participă peste 500.000 de persoane, cu numerele de ordine din intervalul 1 – 518.186, corespunzătoare participanților care s-au înscris, conform Regulamentului, până vineri, 1 octombrie, la orele 12:00. În vederea înscrierii, participantul trebuie să accepte condițiile prevăzute în Regulamentul de organizare și desfășurare a extragerilor Loteriei de Vaccinare.


COMPLETARE 4 octombrie

Rezultatele complete nu sunt afișate nici azi, la mai bine de zece ore de la extragere, deși trebuia să fie afișate pe site-ul Loteriei Române, pe cel al Ministerului Sănătăţii și pe cel al Ministerului Economiei. Directorul Loteriei Române, Sebastian Moga, a declarat, pentru Libertatea, că rezultatele vor fi publicate astăzi, fără să precizeze și o oră.

„Trebuie să transmită în această dimineață Ministerul Sănătății lista cu persoanele câștigătoare”, a răspuns directorul Loteriei Române. Acesta susține că Loteria Română nu este responsabilă de întârziere, deoarece „organizatorii sunt Ministerul Sănătății cu Ministerul Economiei, pentru că a fost un ordin comun, noi suntem doar instrumentul acestei Loterii”.

„Noi nu putem avea acces la baza de date cu cei vaccinați și nici nu trebuie, pentru că este o chestiune legata de starea de sănătate a populației, așa că Ministerul Sănătății ne va transmite în mod oficial lista cu persoanele câștigătoare. Pe cei care și-au dat acceptul îi vom publica, pe ceilalti nu, așa cum este normal”, a mai declarat acesta.

Rezultatele extragerii, cele care nu sunt afișate pe niciunul dintre cele trei site-uri, nu includ însă nicio informație personală. În cadrul Loteriei Vaccinării, este extras un cod câștigător pentru premiul de 100.000, iar următoarele 80 de coduri, în ordine crescătoare, sunt câștigătoarele a câte 10.000 de lei.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Revolta unui medic de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța: „Faceți ceva și faceți repede!! Pentru că tragedia se va mai repeta!! Iar și iar!”

Sun Oct 3 , 2021
Cora Mitroi- Maxim este medic infecționist la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța. Spitalul unde, pe 1 octombrie, șapte oameni au murit într-un incendiu. Doctorița a transmis, duminică, un mesaj plin de durere și revoltă față de ceea ce se întâmplă de ani de zile. Vorbele sale nu mai au nevoie […]
cora-mitroi-maxim-doctor