RL. Constănțenii din „blocurile lui Mazăre“, seduși și… abandonați în noroaie

blocuri mazare

Când a anunțat, cu surle și trâmbițe, că face locuințe ieftine pentru tineri, Radu Mazăre era pe cai mari. Era primarul Constanței, președintele organizației județene a PSD și superstar al televiziunilor centrale. Știrea a făcut înconjurul țării. Președintele PSD de atunci, Mircea Geoană, a ținut neapărat să vină să arunce o privire. I-au plăcut blocurile de 10 etaje și pereții de rigips și a spus că un așa program trebuie extins la nivelul întregii Românii. Nu a mai apucat.

Pentru constănțeni, acest program, pornit înainte de criză, părea o mană cerească. Locuințe la prețuri acceptabile. Acest lucru era posibil prin faptul că primăria punea la dispoziție terenul și plătea, din banii tuturor constănțenilor, mai multe cheltuieli necesare. A fost așa de mare cererea încât s-a inventat o metodă complexă de repartizare. Nu merge cu pile, spunea primarul. Prietena sa, Tania Budi, a venit de la București pentru tragerea la sorți, tragere care a avut loc pe scenă, în aer liber, în fața a sute de oameni – un adevărat spectacol pus la cale de regizorul și actorul Radu Mazăre.

Bătaie pe locuri de parcare: 1 la 20 de mașini

Ceea ce începe bine se termină prost, iar ceea ce începe prost se termină și mai prost, spune o lege a lui Murphy. În acest caz, lucrurile au început prost și, în prezent, arată și mai rău. Zona a ajuns un coșmar din punct de vedere al locurilor de parcare, lucru previzibil încă de la proiectare. Și acum, pe pagina de internet a primăriei se arată că s-au construit 1.044 de unități locative cu numai 50 de locuri de parcare.

Am scris mai mult despre acest subiect în România liberă.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Soția sirianului găsit mort în portbagaj și amantul acesteia, condamnați la închisoare pe viață

lun feb. 15 , 2016
Andreea Maria Pătrașcu, soția sirianului găsit mort în portbagajul unei mașini parcate pe șoseaua Pantelimon din Capitală, și amantul acesteia, Alfons Gabriel Arhire, au fost condamnați luni de Tribunalul București la detenție pe viață. Decizia instanței nu este însă definitivă. Andreea Maria Pătrașcu și Alfons Gabriel Arhire au fost reținuți […]

V-ar putea interesa și: