Robert Șerban, PNL, câștigă cu peste 50% un nou mandat de primar în Eforie

Robert Șerban, primarul orașului Eforie

Robert Șerban, PNL, a câștigat un nou mandat de primar în localitatea Eforie.

Acesta a obținut 52% din voturi, potrivit numărătorii provizorii.

În Eforie a avut loc una din cele mai urâte campanii pe care am văzut-o în ultimii ani, dar peste care actualul edil a trecut cu demnitate și succes.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Robert Șerban, PNL, câștigă cu peste 50% un nou mandat de primar în Eforie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Năvodari continuă cu Chelaru. Fostul condamnat penal Nicolae Matei, sancționat de electorat

lun sept. 28 , 2020
Locuitorii din Năvodari l-au ales pentru un nou mandat pe actualul primar, Florin Chelaru. Acesta a reușit să-i convingă prin realizările din acești ani. Chiar dacă a avut un start ezitant, a reușit să demonstreze că e capabil să construiască și să schimbe în bine viața locuitorilor. Inaugurarea spitalului e […]
florin chelaru

V-ar putea interesa și: