Robert Șerban, primarul din Eforie, de patru ori mai performant decât Emil Boc VIDEO

Robert Șerban a vorbit, într-o emisiune realizată de ziarul Constanța 100%, despre rețeta succesului. A oferit detalii despre stadiul proiectelor europene actuale, dar și despre planurile pentru următorii patru ani.

Robert Șerban, PNL, a reușit să atragă fonduri europene de peste 30 de milioane de euro în ultimii patru ani, împreună cu echipa sa. Asta înseamnă peste 2.700 de euro pe cap de locuitor.

Am comparat situația aceasta cu cea din Cluj-Napoca, unde primar este colegul său de partid, Emil Boc. Potrivit Ministerului Fondurilor Europene, Emil Boc a reușit să aducă 215.674.620 euro. La circa 324.000 de locuitori, înseamnă 665 de euro pe cap de locuitor.

Primăria Cluj a declarat, într-un comunicat de presă, că fondurile europene atrase în total în perioada 2014 – 2020 ar putea să ajungă la 2 miliarde lei, adică la 412 milioane euro, adică 1.272 euro pe cap de locuitor, deci mult mai puțin decât în Eforie. Rețineți însă: este vorba despre 7 ani, în condițiile în care Emil Boc este primar din anul 2008. Și mai trebuie luat ceva în calcul: în Eforie vor mai ajunge, curând, alte câteva milioane de euro din fonduri europene.

Robert Șerban, primarul orașului Eforie

De exemplu, strada Tudor Vladimirescu și strada Mării vor fi reabilitate de la zero, se vor crea noi locuri de parcare, dar și trei fântâni mari și 16 mici. Deci, în total, vor fi 19 fântâni.

Printre ele amintim realizare a două parcări, una în Eforie Nord, și una în Eforie Sud, și introducerea unui transport în comun între localități, cu microbuze electrice.

Am vorbit și despre salariul pe care îl are. Robert Șerban primește 8.000 de lei pe lună. Mai are un bonus de 1.000 de lei pentru că a reușit să atragă fonduri europene de peste 30 milioane euro.

De ce mai vrea să fie primar? Familia este, din partea mamei, din 1923 în Eforie. Îi place să muncească și a arătat că poate schimba în bine fața orașului.


Comandat de Partidul Național Liberal – Filiala Constanța. Executat de Constanța 100% – portal online www.CT100.ro. Cod mandatar financiar: 21200012


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

3 comentarii la “Robert Șerban, primarul din Eforie, de patru ori mai performant decât Emil Boc VIDEO

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Turcescu, ironic la adresa lui Claudiu Palaz: „Ai cam tuflit catargul!”

mar sept. 15 , 2020
Robert Turcescu, unul dintre cei mai vizibili parlamentari PMP, ales în Constanța, a transmis un mesaj ironic la adresa liderului local al partidului, Claudiu Iorga Palaz. Turcescu a preferă să nu-i dea numele. S-a referit la el ca „Profesionistu’ de la Constanța”, după denumirea pe care și-a dat-o însuși Palaz, […]
robert turcescu claudiu palaz

V-ar putea interesa și: