Rock IT Fest, cel mai important eveniment IT din Dobrogea. Ce puteți câștiga

Echipa Crucial Systems & Services organizează cel mai important eveniment IT din Dobrogea.

Rock IT Fest, 9 Mai 2019, dasKino, Constanța, acesta va fi locul de unde se va da ora exactă în IT.

A treia ediție ETIC (Evenimentul de Tehnologie Informatică Crucial) îşi propune să revoluționeze din nou conceptul de eveniment IT în partea de SE a României şi vă invită să evadaţi din monotonia biroului şi să pătrundeţi într-o atmosferă de festival!

„Vom avea alături de noi, oameni cheie ai industriei IT. Principalul nostru scop este ca cele mai noi soluții de infrastructură informatică, securitate și printing să ajungă la dumnevoastră și să vă ajute în dezvoltarea proiectelor pe care le demarați. Partenerii noștri principali din România: Palo Alto Networks, Fujitsu, Dell EMC, Kaspersky Lab, Brother, Epson, ESET, Bitdefender, Kyocera, Newline, Microsoft, Sonic Wall, Symantec, Thycotic, Mail Store, Manage Engine. La Rock IT Fest veți descoperi că împreună cu noi posibilitățile pentru îmbunătățirea și dezvoltarea afacerii dumnevoastră sunt infinite și vă veți reaminti cât de plăcut poate fi să faci totul acompaniat de muzică bună.”, au precizat reprezentanții Crucial Systems.

Organizatorii vă așteptă cu numeroase surprize și premii pentru cei mai activi participanți: un laptop, un telefon de ultimă generație, o bicicletă și multe alte premii surpriză. Totul depinde de atenția și dorința dumnevoastră pentru a intra în posesia unui premiu.

De asemenea ne vor încânta cu surprize partenerii lor de la: Yuka Mobili, Exclusiv Auto, Crama Histria si Skin Expert.

„Vom îmbina tehnologia de ultimă generație cu muzică bună și vom merge mână în mână cu profesionalismul care ne de reprezintă de mai bine de 21 de ani. Acest eveniment se înscrie în seria de acțiuni în ceea ce privește informarea și conștientizarea cu privire la securitatea informatică, interacțiunea cu modul de viață actual, un mod de viața ce implică multă digitalizare, încercând să dăm un răspuns pentru provocările departamentelor IT ale organizațiilor, dar și soluții pentru creșterea competitivității și productivității muncii.”,afirmă Cătălin Anghel, director de vânzări al Crucial Systems & Services.

Participarea la acest eveniment se face in limita locurilor disponibile. Pentru întregistrare, vizitați pagina https://rockitfest.ro.

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Facebook, și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.