Rolul lui Decebal Făgădău în congresul PSD

Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța
Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța, pe faleza Cazinoului. Foto: 15 iunie 2020, Cristian Hagi

PSD își alege azi conducerea, în cadrul unui congres extraordinar. Lui Decebal Făgădău, președintele Organizației Municipale Constanța, i-a fost desemnată calitatea de președinte al Comisiei de numărare a voturilor.

Potrivit programului transmis de către PSD, la eveniment vor susţine discursuri Marcel Ciolacu, Gabriela Firea, Paul Stănescu, Lia Olguţa Vasilescu, Radu Moldovan, Decebal Făgădău, Gabriel Zetea, Dumitru Buzatu, Daniel Băluţă, Dragoş Benea, Victor Negrescu, Vasile Dâncu şi Sorin Grindeanu. 

De la 13.05 până la 14.00 se va desfăşura votul secret pentru alegerea conducerii naţionale a PSD, conform sursei citate.

Procesul verbal cu echipa câștigătoare va fi citit, de la ora 14.00 de către preşedintele Comisiei de numărare a voturilor Decebal Făgădău, iar la 14.05 va fi susţinut un discurs de către preşedintele ales al PSD. 

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Un comentariu

  • FAGADAU UN HOT!!!
    Discipol in ale hotiei si coruptiei al lui MAZARE continua seria faradelegilor si NEPOTISMELOR (Primaria e plina numai de rude si neamuri, in special machidoni – de aia se ua spaga si e coruptie) incepute de MAZARE!!!!

    Iti dorim “noroc in alegerile locale” domnule INCA PRIMAR FAGADAU!

    O sa ai nevoie sigur de noroc!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.