Români care ne fac cinste: Mădălin, tânărul care a absolvit la una dintre cele mai prestigioase academii din Statele Unite ale Americii

Un tânăr din România, Mădălin Savin, a absolvit în această primăvară studiile la una dintre cele mai prestigioase academii din Statele Unite ale Americii: Academia Navală Annapolis Maryland, a anunțat, pe pagina sa de Facebook, Ambasada SUA în România.

După patru ani petrecuți departe de casă, printre puțini de-ai lui, Mădălin s-a întors în țară pregătit să pună în practică tot ce a învățat peste hotare.

Absolvent al Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare”, promoția 2019, a devenit un model demn de urmat printre elevii militari după reușita sa. Ambițios, determinat și curajos, a purtat cu mândrie numele colegiului câmpulungean peste hotare, iar acum a venit rândul nostru să îi facem povestea auzită!

„Perioada liceului a fost cea mai frumoasă din viața mea, am avut parte de o educație aleasă, prieteni pe măsură și un întreg carusel de emoții. Câteodată îmi imaginez cum ar fi să fiu din nou elev și să mă bucur de moment.

În clasa a XII-a am fost selectat să studiez în Statele Unite ale Americii alături de încă doi colegi din promoție. Am demonstrat, încă o dată, că noi, stefăniștii, suntem cei mai buni. Mi-a fost ușor să mă adaptez rigorilor militare și celor academice, întrucât am venit pregătit încă din colegiu. Am participat la diverse exerciții militare, atât pe apa cât și pe uscat. Pot spune că mă simt pregătit de ceea ce urmează, sunt pregătit sa împărtășesc din experiența mea și din valorile americane. Am terminat academia cu merite deosebite (top 25%). Astăzi, mă bucur că m-am întors acasă și simt că sunt exact acolo unde am visat în drumul meu spre fericire!

Doresc să le mulțumesc tuturor pentru tot sprijinul și încrederea acordată. Celor de anul IV le doresc mult succes la toate examenele ce vor urma. Bucurați-vă de momentele petrecute împreună cât mai puteți, căci în momentul de față, timpul vă este cel mai mare dușman.

Voi, cei de ani mai mici, aveți misiunea de a duce mai departe tradiția și prestigiul colegiului. Celor de anul întâi, le urez bun venit în marea noastră familie. Pe parcursul celor patru ani veți întâmpina momente tensionate, vă veți simți copleșiți de toate atribuțiile, vă veți simți extenuați, iar când eșecul vă iese în cale, aveți doua opțiuni: să câștigați sau să învățați, iar succesul nu va ezită să apară.”, a declarat acesta, potrivit sursei citate.

Foto: arhiva personală


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lege USR pentru părinți și copii promulgată de președintele Iohannis

vin iun. 23 , 2023
Preşedintele României, Klaus Iohannis, a promulgat joi legea depusă de USR prin care părinţii îşi vor putea lua concediu pentru îngrijirea copilului bolnav până la împlinirea de către acesta a vârstei de 12 ani. Proiectul de lege, depus de USR în iunie 2022, modifică OUG 158/2005 privind concediile şi indemnizaţiile […]
klaus iohannis presedinte

V-ar putea interesa și: