România are hidrocentrale executate în proporție de 90%. PSD vrea să le finalizeze

România are nevoie să crească capacitatea de producție de energie ieftină, curată, în sistemul național! Mai ales acum în plină criză a prețurilor la energie!

„România are hidrocentrale executate în proporție de 90 % care așteaptă să fie finalizate și care ar putea să alimenteze cu energie electrică peste 300.000 de locuințe și să asigure 5% din energia care acum este importată.”, spune Cristina Dumitrache, deputată PSD de Constanța. 

În acest sens, Partidul Social Democrat a inițiat un proiect legislativ care prevede asigurarea unei zone de protecție între hidrocentrale și restul ariei protejate astfel încât speciile de floră și faună semnalate de ONG-uri să poată fi ocrotite, iar hidrocentralele să poată fi finalizate.

„Birocrația sub forma unor studii și documente, avize și acorduri ce durează ani de zile și o legislație în permanentă schimbare blochează proiecte care ar putea îmbunătăți situația producției de energie.Din toată această situație absurdă, în cele din urmă, pierd românii.”, afirmă aceasta.

Sursă foto: Facebook/Cristina Dumitrache


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Șase constănțeni au murit din cauza covidului. Patru erau vaccinați, doi nu

mar feb. 8 , 2022
Prefectura Constanța a raportat, marți, încă șase decese puse pe seama coronavirusului. Patru dintre ele erau vaccinate cu schemă completă, cu Pfizer, două erau nevaccinate. Una dintre ele, o femeie de 69 de ani, nu avea comorbidități. Deces 2339: Femeie, 77 de ani, Constanța, comorbidități (HTA), decedată 05.02.2022, la Spitalul […]

V-ar putea interesa și: