România, medalie de aur la Campionatele Mondiale de gimnastică aerobică

​România a cucerit medaliile de aur în proba de grup, sâmbătă, la cea de-a 16-a ediţie a Campionatelor Mondiale de gimnastică aerobică de la Baku, informează Agerpres.

Gabriel Bocşer, Teodora Cucu, Daniel Ţavoc, David Gavrilovici şi Mihai Alin Popa, care încheiaseră calificările cu cea mai mare notă, s-au impus în finală cu 22,583 puncte, potrivit site-ului Federaţiei Române de Gimnastică.

Bilanţul României la Baku a fost completat de argintului obţinut la echipe şi bronzul din proba de trio.

Gabriel Bocşer a ratat medalia de bronz la individual masculin pentru 0,2 puncte, terminând pe locul al patrulea.
Pe 4, cu 17,700, s-au clasat şi cele 8 gimnaste care au concurat la aerobic dance: Bianca Becze, Sandra Dincă, Alina Radu, Sarmiza Niculescu, Roberta Pleşa, Flavia Sentea, Selena Şotângă şi Steliana Stoenescu. Sarmiza Niculescu şi David Gavrilovici au încheiat pe locul 8 la cuplu, fiind notaţi cu 20,250.

Nu mai puţin de 65 de medalii, dintre care 25 de aur, au câştigat sportivii români la Campionatele Mondiale de gimnastică aerobică din 1995 până în prezent.

Gimnaştii români mai au în acest an o competiţie de top, Campionatele Europene de la Pesaro (Italia), în perioada 17-19 septembrie.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Atenție la ce jucării cumpărați pentru copii. Sfaturile ANPC

Sun May 30 , 2021
Ziua de 1 iunie este o ocazie de a oferi copiilor un cadou practic, atractiv și util, care să aducă zâmbete pe chipurile lor pentru că toți copii se bucură dacă primesc o jucărie nouă. Dar dacă vreți să dăruiți o jucărie care să nu reprezinte un pericol pentru copilul […]