România nu este o țară adevărată, este o distopie comunistoidă

cristian-hagi-editorial

România nu este o țară adevărată. Într-o țară adevărată, ar trebui să funcționeze mai multe principii. De exemplu, principiul că toți oamenii sunt egali și că au drepturi egale. Nu se aplică.

România este o distopie comunistă. Un fel de țară condusă de o nomenclatură de tip nou, care are mai multe drepturi decât noi, cetățenii obișnuiți. Sunt clipe în care, ca în Matrix, vedem realitatea, așa cum se întâmplă acum, în perioada vaccinării.

Numai într-un stat eșuat este posibil să ai 553 de centre de vaccinare în total, din care 213 sunt centre obișnuite, pentru oameni obișnuiți, și 340 sunt numai pentru anumite persoane. Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a aflat din presă de aceste informații. Îl credeți? Spune că e „jenant”. Nu a rostit nume, dar din informațiile apărute în presă e vorba, printre altele, despre Banca Națională a României, Curtea de Conturi, Academia Română, dar și de alte instituții care și-au vaccinat oamenii în centre deschide doar pentru ele. Care era sloganul USR PLUS, de unde provine domnul Voiculescu? „Fără hoție ajungem departe?” Ce face acum pentru a repara aceste hoții?

Gura lumii spune că militarii se duceau la vaccinare de mână cu soțiile, care nu erau pe liste, dar primeau vaccinul. Dacă ai un medic mai prietenos, te poate înscrie în etapa a doua pentru că, să spunem, ai obezitate, deși colăcelul de pe stomac nu te-ar califica.

Două forțe guvernează acțiunile umane: frica de moarte și dragostea. E de înțeles că unii, speriați de boală, țin să sară rândul. Se întâmplă și la case mai mari. În Spania a fost la fel. Militari, responsabili politici din diferite partide au primit şi ei prima doză de vaccin, fără a face parte nici ei dintr-un grup prioritar.

Pentru că Spania nu este un stat eșuat, lucrul acesta a avut repercusiuni. Şeful statului major al armatei, un general, şi-a prezentat demisia după ce a fost acuzat că s-a vaccinat pentru COVID-19 înainte să-i vină rândul. Și n-a fost singurul.

Ați văzut vreo demisie la noi? Nici n-o să vedeți. Știți de ce? Pentru că la noi noua nomenclatură formează un strat gros, din care fac parte mulți oameni. Sunt legați de interese de afaceri, membri ai acelorași loji, uneori cumetri. Și mai e ceva: nu și-a dat nimeni demisia pentru că nu există o presiune publică asupra lor. Cumva, ne complacem în resemnarea aceasta mioritică, sperând să nu ne deranjăm stăpânii, poate, poate ne vor primi mai aproape de cercul lor. Cei care nu acceptă aceste lucruri pleacă. E unul din motivele pentru care România este țara din care pleacă cei mai mulți locuitori, pe timp de pace.

Noi, cei care rămânem și tăcem, ne merităm soarta de locuitori ai unui stat eșuat.

Citește și:

Ministrul Sănătății a recunoscut: „30% din vaccinări sunt în afara platformei”

Programare pentru proști. Domnul Gheorgiță m-a anunțat, la televizor, că am ratat la mustață vaccinarea

Și dacă nu se va termina niciodată?

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “România nu este o țară adevărată, este o distopie comunistoidă

  1. dupa sute de ani de influenta otomana vreti sa ne schimbam asa deodata ? sint doar trei decenii de cind romanii au gustat occidentul deci este un inceput

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Două gravide, preluate de o șenilată VIDEO

Wed Jan 27 , 2021
Două gravide au fost preluate, miercuri seară, de o șenilată a RAJDP Constnața de către un echipaj al ISU Dobrogea, pentru a fi duse la spital. Una a fost luată din Urluia și transportată la Murfatlar, una de la Nuntași, transportată la Cogealac. La această oră, în județul Constanța sunt […]
senilata isu