România nu va avea probleme cu asigurarea energiei electrice și a gazelor naturale

George Niculescu, secretat de stat în Ministerul Energiei, a anunțat că nu România nu va avea probleme cu asigurarea gazelor naturale în acest an.

Constănțeanul a participat la ședință organizată de prim-ministrul Nicolae Ciucă, alături de ministrul Energiei, Virgil Popescu, de ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, ministrul Economiei, Florin Spătaru, președintele ANRE, Dumitru Chiriță, secretarul general al Guvernului Marian Neacșu precum și reprezentanți ai companiilor Transelectrica, Transgaz, Romgaz și ai Ministerului Mediului.

Discuțiile au vizat stadiul pregătirilor pentru sezonul de iarnă, din perspectiva evoluțiilor sectorului energetic în România.

„Din analiză, a rezultat că aprovizionarea cu energie electrică este asigurată atât pentru serviciile esențiale, cât și pentru consumatorii casnici și alte categorii de consumatori. În privința producerii, transportului/distribuției și furnizării de gaze, sunt asigurate cantitățile de gaz necesare pentru funcționarea sistemului în condiții de normalitate.”, a declarat George Niculescu.

Sursă foto: Facebook/George Niculescu

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.