România vrea să cumpere încă 4,2 milioane de doze de vaccin Pfizer

vaccinare

Guvernul României a aprobat, în şedinţa de joi, un memorandum privind o nouă comandă de vaccin împotriva COVID-19 de la compania Pfizer/BioNTech, fiind vorba despre 4,2 milioane de doze opţionale de vaccin. „Prin acest Memorandum 300.000 de doze vin mai repede în România, ele sunt doze care vin deja în trimestrul II al anului 2021”, a declarat premierul Florin Cîţu.

„Era foarte important să aprobăm memorandumul care stă la baza semnării celui de-al patrulea formular de comandă de vaccin împotriva COVID-19 produs de compania BioNTech/ Pfizer, pentru o cantitate de 4,2 milioane de doze opţionale de vaccin împotriva COVID-19 produs de compania BioNTech Pfizer”, a explicat Cîţu, după şedinţa de Guvern.

El a precizat că memorandumul a fost aprobat.

„Prin acest memorandum 300.000 de doze vin mai repede în România, ele sunt doze care vin deja în trimestrul II al anului 2021”, a completat el.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

9 decese puse pe seama coronavirusului, din care 3 la persoane fără comorbidități

joi apr. 15 , 2021
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 40.911 persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 1.078 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate. Astăzi au fost raportate 9 decese, din care 3 au survenit la persoane care nu aveau alte boli. Deces […]
coronavirus (3)

V-ar putea interesa și: