Românii repatriați care au stat în carantină în Constanța încep să plece spre casă

Autocarele își așteaptă călătorii în fața hotelului Flora din Mamaia

Românii repatriați care au stat în carantină în Constanța încep să plece spre casă.

Sâmbătă dimineață, zeci de persoane, care au trecut prin perioada de 14 zile de carantină, au părăsit județul. În fața hotelului Flora se aflau trei autocare, pregătite să-i ducă spre localitățile de domiciliu.

Se apropie ziua plecării și pentru românii care au venit din Italia și au stat în carantină la sanatoriul balnear din Techirghiol.

„Primii români vor pleca de aici pe 7 aprilie”, a precizat primarul localității, Iulian Soceanu, într-o intervenție telefonică în emisiunea „Realitatea locală” de la Dobrogea TV.

Cei mai mulți dintre aceștia au lucrat în industria ospitalității, în Italia. Mulți dintre ei aveau nevoie și de tratament medical. 12 persoane au fost depistate pozitiv pentru virisul Covid-19.

Intervenția primarului din Techirghiol poate fi urmărită în a doua parte a emisiunii (de la minutul 43.00)

Inițial, circa 1.500 de români ar fi trebuit să ajungă în județul Constanța din zone roșii, pentru a sta în carantină. În cele din urmă, după ce au ajuns 600, s-a luat decizia ca aceștia să fie transportați direct spre localitățile de domiciliu.

Articole similare:

Prefectul Constanței despre cei 1.500 de români care vin din Italia în Constanța: „Îi vom salva pe frații noștri!”

Țuțuianu a luat foc: „1.500 de români din Italia vor fi carantinați în Constanța. JUDEȚUL, EXPUS ÎN MOD IRESPONSABIL DE CĂTRE PREFECT!”


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO FOTO Eforie Nord va avea cea mai nouă și, probabil, cea mai frumoasă faleză de pe litoralul românesc

sâm apr. 4 , 2020
Lucrările de investiții în stațiunea Eforie Nord sunt în toi, în această perioadă. În ciuda epidemiei de coronavirus, primăria din localitate duce mai departe proiectele de infrastructură începute, atât spre beneficiul locuitorilor, cât și al turiștilor. „Sunt convins că vom ieși la liman. Când viața noastră își va relua cursul […]
eforie nord, lucrari

V-ar putea interesa și: