Romică, pompierul artist care a participat la peste 1.500 de misiuni, decorat cu Emblema de Onoarea a M.A.I.

Cu ocazia Zilei Naționale a României, pentru merite deosebite, câțiva pompieri români au primit Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne, oferite în semn de înaltă apreciere din partea ministrului Afacerilor Interne Ion Marcel Vela.

Printre aceștia se numără un pompier constănțean ale cărui misiuni au dus la salvarea de vieți și nu numai.

Este vorba de plutonier adjutant, de astăzi, pentru ca a fost avansat înainte de termen, Pascaru Romulus, care, de-a lungul a mai bine de 14 ani a participat la peste 1.500 de misiuni de salvare a persoanelor sau a animalelor din medii ostile vieții, descarcerări, incendii sau acordarea primului ajutor medical făcând parte și din echipajul paramedical SMURD.

Romică, așa cum ii spun colegii, nu este doar pompier-paramedic. În timpul liber el este pictor, poet, compozitor și sculptor.

„Suntem mândri de tine Romică și îți mulțumim că te avem ca exemplu de pompier salvator și pe lângă toate acestea… Și artist.”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Coronavirus în Constanța: 479 de teste, 439 de cazuri noi

Wed Dec 2 , 2020
În urma coroborării datelor din DSP Constanța, unitățile medicale publice și cele private, în ultimele 24 de ore, în județul Constanța au fost realizate 479 de teste RT-PCR. În aceeași perioadă au fost raportate 439 de cazuri noi, cele mai multe din România, după București. Două spitale, cel de Infecțioase […]
coronavirus