Rompetrol Rafinare are un nou director general

Rafinăria Petromidia

Consiliul de Administrație al Rompetrol Rafinare a decis numirea lui Florian Pop în poziția de Director General al companiei – operatorul rafinăriilor Petromidia Năvodari și Vega Ploiești, dar și a singurei divizii de petrochimie din România.

Astfel, Florian Pop îl va înlocui pe Felix Crudu-Tesloveanu, care a ocupat această poziție în perioada ianuarie 2020 – septembrie 2023. Acesta va rămâne în cadrul KMG International.

„Începând cu data de 30 septembrie, Florian Pop va continua să implementeze pilonii de bază ai strategiei companiei Rompetrol Rafinare, prin păstrarea unui trend operațional pozitiv, cu respectarea tuturor normelor de siguranță în exploatare.”, a anunțat compania.

Florian Pop s-a alăturat companiei în 2001, ultima poziție deținută fiind de Director Dezvoltare și Servicii. Din acest rol, a coordonat departamentele de management ale proiectelor, bugetare, estimare costuri și a gestionat programul de dezvoltare a rafinăriilor Petromidia și Vega.

Rompetrol nu a pus la dispoziția mass-media o fotografie cu noul director.

Recomandare: Rompetrol Rafinare, pe minus. Rezultate proaste în semestrul I pentru grupul kazah


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Persoana bănuită că a distrus anvelopele la peste 20 de mașini este un minor de 15 ani!

lun sept. 25 , 2023
Ieri, 24 septembrie, polițiștii au fost anunțați că o persoană necunoscută a tăiat anvelopele la peste 20 de autoturisme, parcate pe strada Șoseaua din Vii și pe străzile învecinate din Constanța. Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța a anunțat astăzi că polițiști din cadrul Poliției municipiului […]

V-ar putea interesa și: