Rompetrol spune că a redus voluntar combustibilul cu 50 de bani pe litru

rompetrol

Rompetrol Downstream – divizia de retail a Grupului KMG International, se alătură în mod voluntar măsurii propuse de Guvernul României pentru reducerea cu 50 de bani a carburanților comercializați prin benzinăriile din România, măsură ce urmează a se aplica în perioada iulie – septembrie 2022.

În acest sens, reducerea prețurilor este vizibilă pe totemurile stațiilor proprii începând cu data intrării in vigoare a actului normativ – 1 iulie 2022.

„Ținând cont că intervalul de timp pentru implementarea măsurii a fost unul foarte scurt, compania depune eforturi susținute pentru ca sistemele informatice să fie actualizate în cel mai scurt timp. În acest moment, atât prețurile carburanților afișate pe totem, cât și prețurile la pompă conțin reducerea de 50 de bani. Pe măsură ce sistemele informatice vor fi actualizate, reducerea de preț va fi evidențiată separat și pe bonurile fiscale aferente vânzărilor.”, au declarat reprezentanții companiei.

Rompetrol Downstream a contactat autoritățile de resort încă de miercuri și a solicitat clarificări pentru o mai bună intelegere a modului de implementare a măsurii propuse, în vederea respectării întocmai a prevederilor din Ordonanța de Urgență.

Compania operează pe plan intern o rețea de 1.232 puncte de comercializare carburanți (staţii proprii, staţii partener, staţii mobile: expres, baze interne de 9 şi 20 metri cubi), din care 172 de benzinării proprii Rompetrol.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Județul Constanța are elevi de excepție în Cernavodă, Mangalia, Mihail Kogălniceanu, Eforie Nord, Medgidia, 23 August, Tuzla, Murfatlar

Fri Jul 1 , 2022
Rezultatele finale la evaluarea națională 2020 scoate la iveală faptul că județul Constanța are elevi de excepție și în afara școlilor tradiționale, recunoscute drept bune, din municipiul Constanța. În topul primilor 20, după nota obținută, se află mai mulți din județ. Primul loc pe listă, cu media generală 10.00, este […]
elevi