Rromii au făcut nuntă în stradă, cu Tzanca Uraganu la microfon. Poliția a dat amenzi VIDEO

Polițiști din cadrul Secției 4 Constanța au fost sesizați, în cursul zilei de marți, în jurul orei 16.15, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Mihu Copilu din municipiul Constanța se află în desfășurare un eveniment privat (nuntă), fiind tulburată ordinea și liniștea publică.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate patru persoane, care au fost sancționate contravențional, la Legea 61/1991, cu amendă în valoare totală de 2.000 de lei.

Totodată, polițiștii au constatat faptul că, în fața porții imobilului, erau amplasate copertine, mese și scaune, fiind îngreunată circulația rutieră.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Una dintre persoanele sancționate este manelistul Tzanca Uraganu.

@tzzzancauraganu

@tzaancauraganuu

♬ sunet original – Tzancă Uraganu

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

A scăzut numărul constănțenilor internați cu covid sau aflați în carantină și izolare

Wed Aug 25 , 2021
Prefectura Constanța a anunțat că, în acest moment, în spitale sunt 72 de persoane internate bolnave de covid. De asemenea, la nivelul județului sunt 1.704 persoane aflate în carantină la domiciliu și 191 de persoane sunt izolate la domiciliu. Cifrele sunt în scădere. Ieri erau 77 de persoane internate, 1.729 […]
spital boli infectioase constanta