Rromii din Constanța nu renunță la obiceiul petrecerilor în stradă

rromi petrecere in strada

Rromii din Constanța nu renunță la obiceiul petrecerilor în stradă.

În data de 20.01.2019, in jurul orei 20.00, polițiștii locali au sancționat contravențional doua persoane din municipiul Constanța care erau responsabile de organizarea unui botez ce se desfășura in fata unui bloc de pe strada Duliu Zamfirescu.

rromi petrecere in strada constanța

La botez participau numeroase persoane care tulburau liniștea locatarilor din zona prin utilizarea de instrumente de sonorizare cu volum ridicat. În acest caz organizatorilor petrecerii li s-au aplicat doua sancțiuni contravenționale in valoare totala de 1.000 lei, iar zona afectată a fost eliberată și igienizată de către participanții la eveniment.

C.H.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Amendat cu 300 de lei pentru că asculta muzică prea tare în autobuz

lun ian. 21 , 2019
Polițiștii locali au acționat zilnic în mijloacele de transport în comun ale RATC pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, în perioada 14- 20 ianuarie 2019, și au amendat aproape 400 de persoane. Aceștia au depistat 397 de persoane care nu dețineau titlu de călătorie valabil ori care produceau disconfort călătorilor. […]
amendat politia locala

V-ar putea interesa și: