Ruana Florina Ceaușescu, fostă ziaristă, membră PMP și inspector în Consiliul Județean Constanța, a ajuns vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Administrarea Activelor Statului

Ruana Florina Ceausescu

Organizatia judeteana Constanta a Partidului Miscarea Populara are, incepand din 5 mai 2020, un reprezentant in una dintre cele mai importante autoritati la nivel central. Ruana Florina Ceausescu a fost numita, prin Decizia nr. 236/5.05.2020 emisa de premierul Ludovic Orban si publicata in Monitorul Oficial, in functia de vicepresedinte al Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului.

„Pentru PMP Constanta este o onoare sa avem un reprezentant la nivel national. In experienta profesionala de pana acum, Ruana a dat dovada de profesionalism si seriozitate si sunt convins ca nu ne va dezamagi”, a declarat Claudiu Palaz, presedintele PMP Constanta.

„Numirea in functia de vicepresedinte al AAAS ma onoreaza si ii multumesc domnului presedinte Claudiu Palaz pentru increderea pe care a aratat-o. Voi depune toate eforturile pentru a indeplini aceasta functie cu rezultate pozitive”, a precizat Ruana Ceausescu.

PMP precizează ca Ruana Ceausescu este membru PMP Constanta din 2016 si s-a implicat activ in campania de la alegerile locale, sustinandu-l pe Claudiu Palaz.

În alegerile locale din 2016, Claudiu Palaz a obținut 7.031 de voturi, clasându-se în urma lui Decebal Făgădău – 43.320 voturi – 42,01% și a lui Vergil Chiţac – 35.755 voturi – 34,63%.

A lucrat în Consiliul Județean Constanța

Ruana Florina Ceausescu a absolvit Facultatea de Jurnalism a Universității Lucian Blaga din Sibiu, în 2012. Potrivit paginii sale de Facebook, a lucrat la publicatia Ziua News până în anul 2015, dar a urmat și cursuri universitare în Danemarca. În 2016 s-a angajat în Consiliul Județean Constanța, pe post de inspector asistent. Pe atunci avea domiciliul într-un sat din județul Vâlcea. Devine apoi inspector în CJC. Potrivit declarației de avere, are o casă în Cumpăna, cumpărată în 2018. Nu are mașină, nu are bani economisiți, ci numai o datorie la bancă de 152.000, scadentă în 2047. Veniturile sale au fost numai cele de la CJC: 28.039 lei pe an în 2017 și 42.113 lei în 2018. A fost vicepreședinte al Asociației „Și tu meriți o șansă”, dar această calitate nu mai apare în declarația de avere din 2019.

În fotografiile de pe rețeaua sa de socializare apare lângă partenerul său, Virgil Senopol. Acesta este consilier județean din partea PMP, fiind validat în acest an, în locul lui Florin Goidea al cărui mandat a încetat, după ce a preluat postul de director general adjunct al Portului Constanța în data de 5 februarie 2020.

Ce rol are AAAS

Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (A.A.A.S) este instituţia românească de referinţă în domeniul administrării/ vânzării acţiunilor statului şi al valorificării creanţelor cu o experienţă de peste 20 de ani. Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului este cea mai lungă prezenţă pe piaţă în calitate de administrator al activelor şi intereselor economice ale statului român, având cea mai mare experienţă acumulată în diferite segmente decizionale pe acest domeniu. Partener recunoscut de organismele internaţionale şi coordonator al programelor de restructurare, eficientizare şi privatizare a activelor statului, A.A.A.S. are o contribuţie esenţială la maximizarea rezultatelor administrării intereselor economice ale statului. Autoritatea are atribuţii în domeniul administrării – privatizării, postprivatizării şi valorificării creanţelor, având, în prezent, 220 de angajaţi cu expertiză în zona juridică, insolvenţă, management şi analiză financiară.

Citește și: Claudiu Palaz își apără partenerii din PSD: „Nu confundați PSD Constanța cu gruparea Mazăre – Strutinskky

Sursă foto (imagine): Facebook. Colaj: Constanța 100%

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

VIDEO Tudorel Chesoi: „Ajunge, domnule primar!” Subiectul de dispută: gigacaloria

Wed May 6 , 2020
Primarul municipiului Constanșa, Decebal Făgădău, spune că achiziția conductelor de la CET este un succes. „RADET a reușit să reducă pierderile din rețea de la 392 tone pe oră la 130 de tone pe oră, prin intervenirea la fiecare avarie și repararea acestora”, a spus primarul. Pierderea era suportată de […]