Rugați-vă să nu mai crească prea mult economia, ca să nu rămânem blocați pe șosele

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
aglomeratie litoral sosea masini agigea (3)
Zeci de mașini circulă bară la bară în comuna Agigea, județul Constanța (foto: Constanța 100%, 24 iunie 2018)

Știți de ce este aglomerat pe șosele? Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a găsit răspunsul.

Ministrul recunoaște că drumurile vor fi aglomerate de 1 mai, dar spune că acest lucru se întâmplă pentru că românii au bani.

Mai exact, la remarca unui reporter, care a spus că, din păcate vom avea un 1 mai aglomerat pe șosele, Cuc a spus:

„Asta înseamnă că bunăstarea românilor a crescut, oamenii au intrat în concediu, deci un lucru pozitiv.”

Deși pare o glumă proastă sau o declarație de cinism, declarația ministrului Transporturilor preia aceiași idee vehiculată și de alți reprezentanți ai PSD, inclusiv de președintele partidului, Liviu Dragnea.

„Economia a crescut într-un ritm mai mare decât putem dezvolta drumurile. O să dezvoltăm şi drumurile, o să facem şi autostrăzi. După doi ani am reuşit să identificăm o parte dintre piedicile şi cei care pun piedici acestor lucrări”, a spus Dragnea.

Iată ce a declarat și Silviu Hurduzeu, senator PSD, despre un drumul București – Caraș-Severin:

„Fac acest drum la Bucureşti săptămânal. Dacă la început îl făceam în şase ore, după o guvernare a tehnocraţilor, astăzi, după de Guvernul nostru, al PSD, a luat măsuri care au dus la creştere ecomică fac acest drum în opt ore. Pentru că sunt foarte multe camioane, foarte multe mijloace de transport, care fac acest drum şi care au dus, datorită măsurilor de creştere economică, au făcut ca aceste drumuri să fie mult mai circulate. De aceea e nevoie de un drum expres.”

Concluzia ar fi să ne rugăm să nu mai crească economica prea mult, ca să nu rămânem blocați pe șosele.

Alexandru-Răzvan Cuc a fost secretar executiv al PSD Giurgiu din 2014. În 2012, a reprezentat Partidul Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD) la alegerile locale  şi a obţinut un loc de consilier judeţean, apoi a candidat din partea PP-DD la alegerile parlamentare din 2012 pentru Camera Deputaţilor şi devine, în acelaşi an, prim-vicepreşedinte al PP-DD. A absolvit în 2012 Facultatea de Drept şi Administraţie Publică a Universităţii Hyperion, Bucureşti, începută în 2009. A studiat şi Economia, la Universitatea Americană, Bucureşti, în perioada 2002-2006.

Constanta-financiara-sigla-jpg

Articole recente

Mitshubishi
Teasing_Tucson Exclusiv Auto
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.