Rugați-vă să nu mai crească prea mult economia, ca să nu rămânem blocați pe șosele

aglomeratie litoral sosea masini agigea (3)
Zeci de mașini circulă bară la bară în comuna Agigea, județul Constanța (foto: Constanța 100%, 24 iunie 2018)

Știți de ce este aglomerat pe șosele? Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a găsit răspunsul.

Ministrul recunoaște că drumurile vor fi aglomerate de 1 mai, dar spune că acest lucru se întâmplă pentru că românii au bani.

Mai exact, la remarca unui reporter, care a spus că, din păcate vom avea un 1 mai aglomerat pe șosele, Cuc a spus:

„Asta înseamnă că bunăstarea românilor a crescut, oamenii au intrat în concediu, deci un lucru pozitiv.”

Deși pare o glumă proastă sau o declarație de cinism, declarația ministrului Transporturilor preia aceiași idee vehiculată și de alți reprezentanți ai PSD, inclusiv de președintele partidului, Liviu Dragnea.

„Economia a crescut într-un ritm mai mare decât putem dezvolta drumurile. O să dezvoltăm şi drumurile, o să facem şi autostrăzi. După doi ani am reuşit să identificăm o parte dintre piedicile şi cei care pun piedici acestor lucrări”, a spus Dragnea.

Iată ce a declarat și Silviu Hurduzeu, senator PSD, despre un drumul București – Caraș-Severin:

„Fac acest drum la Bucureşti săptămânal. Dacă la început îl făceam în şase ore, după o guvernare a tehnocraţilor, astăzi, după de Guvernul nostru, al PSD, a luat măsuri care au dus la creştere ecomică fac acest drum în opt ore. Pentru că sunt foarte multe camioane, foarte multe mijloace de transport, care fac acest drum şi care au dus, datorită măsurilor de creştere economică, au făcut ca aceste drumuri să fie mult mai circulate. De aceea e nevoie de un drum expres.”

Concluzia ar fi să ne rugăm să nu mai crească economica prea mult, ca să nu rămânem blocați pe șosele.

Alexandru-Răzvan Cuc a fost secretar executiv al PSD Giurgiu din 2014. În 2012, a reprezentat Partidul Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD) la alegerile locale  şi a obţinut un loc de consilier judeţean, apoi a candidat din partea PP-DD la alegerile parlamentare din 2012 pentru Camera Deputaţilor şi devine, în acelaşi an, prim-vicepreşedinte al PP-DD. A absolvit în 2012 Facultatea de Drept şi Administraţie Publică a Universităţii Hyperion, Bucureşti, începută în 2009. A studiat şi Economia, la Universitatea Americană, Bucureşti, în perioada 2002-2006.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ministrul Transporturilor, foarte mulțumit de trenurile București – Constanța, inclusiv de toalete

mar apr. 30 , 2019
Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a venit marți, 30 aprilie, cu trenul din București la Constanța, și a spus că a fost foarte mulțumit de condiții. A verificat chiar și toaletele, despre care a afirmat că sunt în stare foarte bună. Ministrul a fost însoțit de reprezentanți ai conducerii SNTFC CFR […]

V-ar putea interesa și: