Rusia amenință Europa și SUA cu bomba nucleară

Dmitry_Medvedev

Dmitri Medvedev, vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, a afirmat joi că referendumurile în „republicile” din Donbas vor avea loc, fără cale de întoarcere și amenință Europa și SUA cu bomba nucleară.

„Rezultatele deciziilor comandantului suprem suprem din 21.09.22

1. Vor avea loc referendumuri, iar republicile Donbass și alte teritorii vor fi acceptate în Rusia.

2. Protecția tuturor teritoriilor care s-au alăturat va fi întărită semnificativ de către Forțele Armate Ruse.

3. Rusia a anunțat că nu numai capacitățile de mobilizare, ci și orice arme rusești, inclusiv arme nucleare strategice și arme bazate pe noi principii, ar putea fi folosite pentru o astfel de protecție.

Prin urmare, diverși idioți pensionari cu dungi de generali nu trebuie să ne sperie vorbind despre o lovitură a NATO asupra Crimeei. Rachetele hipersonice este garantat că vor putea atinge obiectivele din Europa și Statele Unite mult mai rapid.

Dar instituția occidentală, în general, toți cetățenii țărilor NATO trebuie să înțeleagă că Rusia și-a ales propria cale. Nu există cale de întoarcere”, a spus Medvedev, pe canalul său de Telegram.

Referendumuri de alipire la Federația Rusă o să fie organizate în Zaporojie, Donețk, Lugansk și Herson în următoarele zile. Federația Rusă a anunțat că trimite suplimentar trupe militare în aceste regiuni, pentru a asigura securitatea scrutinului. Forțele pro-ruse care administrează aceste zone au început deja să pregătească buletinele de vot pentru referendum. Țările Occidentale au anunțat că nu o să recunoască aceste rezultate.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Român revoltat de amenzile din Germania: „Legile sunt făcute pentru roboți, nu pentru oameni.” Cum i s-a răspuns

Thu Sep 22 , 2022
În Germania, cam toată lumea respectă legile de circulație. Motivul este simplu: de frica amenzilor. Și nu neapărat pentru că sunt exagerat de mari. Ba dimpotrivă, raportat la salarii, sunt în unele cazuri mai mici decât în România. Motivul principal este că amenzile se aplică. Nu prea ai cum să […]

V-ar putea interesa și: