RUȘINOS! PSD spune că cei 20.000 de oameni de pe Arena Națională au huiduit-o pe Simona Halep

PSD Constanta

PSD Constanța a postat, marți seară, un mesaj incredibil și rușinos pe pagina de Facebook.

Potrivit acestuia, 20.000 de oameni au huiduit-o pe Simona Halep, pe Arena Națională, dar sute de mii de români au aplaudat-o, la mitingul PSD.

PSD Constanța, în mod ipocrit, se face că nu înțelege că oamenii de pe Arena Națională au huiduit-o pe Gabriela Firea, primarul din București, care s-a urcat pe scenă alături de campioana de la Roland Garros.

Evident, absolut toată presa a titrat, în știri, că oamenii au huiduit-o pe Gabriela Firea, numai PSD Constanța a înțeles greșit. Chiar și Gabriela Firea a înțeles că ea fost huiduită. Pe Facebook, Firea a dat vina pe „echipe de cetăţeni cu venin”, „amplasate strategic”. Miile de comentarii critice, primite drept răspuns, au dus la închiderea temporară a paginii. Gabriela Firea spune că pagina s-a blocat singură, dar specialiştii IT o contrazic şi explică tehnic că aşa ceva nu e posibil.

Același mesaj a fost postat și de PSD Tulcea, ceea ce ne face să credem că e un mesaj trimis de către structura centrală a partidului în teritoriu.

Aveți mai jos imagini de pe stadion, ca să vă dați singuri seama cine a fost huiduit.

Celebra soprană Angela Gheorghiu a criticat şi ea vehement apariţia Gabrielei Firea: “sunt profund deziluzionată, stimată doamnă primar al oraşului Bucureşti, pentru că aţi continuat să vă folosiţi de numele unor mari personalităţi, oferindu-le cheia şi cetăţenia de onoare a Bucureştiului.”

Aceasta a refuzat cheia oraşului, când Gabriela Firea a vrut să i-o acorde: “am simţit atunci că munca şi notorietatea mea vor fi instrumentalizate de către dumneavoastră şi de aceea am refuzat. Invit pe toţi politicienii români să se poarte cuviincios şi să nu se mai servească niciodată pentru interesele lor mărunte politice de marile personalităţi din România ce obţin mari succese şi victorii!”

Şi scriitorul Mircea Cărtărescu şi actriţa Oana Pellea au criticat-o pe Gabriela Firea:

Mircea Cărtărescu: “După ce-au profanat Piața Victoriei și sigla #rezist, au vrut să spurce și cupa unei mari campioane. De data asta însă bucureștenii noștri au fost la-nălțime și-au huiduit-o copios pe intrusă. Talentul nu se ia prin afișarea cu cei talentați.

Oana Pellea: ”Toată lumea de pe stadion a venit pentru performanța SIMONEI! Nu pentru altcineva. Nu trebuia nimeni să urce pe scenă. Decât ea! Era şi este sărbătoarea Simonei şi a sportului românesc.

Într-un comunicat trimis Ştirilor Pro tv, Primăria Capitalei a precizat că: “dacă instituţia şi Primarul General nu s-ar fi implicat în organizarea unui astfel de eveniment, aşa cum fac toate administraţiile oraşelor europene, atunci când sportivii din ţările lor obţin performante remarcabile, cu siguranţă am fi fost acuzaţi de lipsa de respect.”

Comunicatul nu a explicat, însă, şi de ce a fost nevoie ca Gabriela Firea să urce pe scenă alături de Simona Halep. Cât despre contul oficial de Facebook, primăria susţine că: “acesta nu a fost închis, ci s-a blocat ca urmare a avalanşei de mesaje primite.”

Sprijină jurnalismul independent. Poți dona aici:

Recomandare

Recomandare

Articole recente

One comment

  • PSD Constanța e o rușine. Niște slugi ale lui Dragnea. Felix Stroe, comunist și preș al lui Dragnea. Secretarul Gheorghe Donțu, o fosilă comunistă și pupincuristă. Ce pretenții poți să ai de la haidamacii ăștia doi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.