Ruxandra Serescu, director general CCINA, detalii despre Smart Energy Expo

CCINA Constanța organizează o nouă ediție a Smart Energy Expo, un eveniment necesar mediului de afaceri, dar nu numai.

Detalii a oferit Ruxandra Serescu, director general al instituției, în emisiunea „Punctul pe i”, la Tomis TV.

Programat să se desfășoare în intervalul 25 – 28 mai 2023, la Pavilionul Expoziţional Constanţa, evenimentul SMART ENERGY EXPO 2023 se anunţă precum platforma ideală prin care societăţile îşi pot promova produsele, tehnologiile sau servicii in special in domeniul energiei inteligente (Smart Energy) sau conexe.

Manifestarea urmează să reunească un număr important de expozanţi, care vor avea ocazia să-și prezinte produse și soluţii din domeniul energiei regenerabile, componente pentru sisteme fotovoltaice, panouri fotovoltaice, invertoare, contoare, tablouri dar și staţii de încărcare pentru mașini electrice, soluţii pentru iluminat și alimentare cu energie electrică, independente de reţeaua convenţională, care să eficientizeze consumul de energie electrică și termică cu ajutorul dispozitivelor smart home, etc.

Printr-o agendă dinamică, expozanţii vor avea cele mai bune oportunităţi pentru a-și prezenta produse și soluţii din domeniul energiei regenerabile, componente pentru sisteme fotovoltaice, panouri fotovoltaice, invertoare, contoare, tablouri electrice, staţii de încărcare pentru mașini electrice, soluţii pentru iluminat și alimentare cu energie electrică și termică cu ajutorul dispozitivelor smart home, dar și producătorii de energie din surse convenţionale, care prezintă soluţiile identificate pentru facilitarea accesului către tranziţia verde.

Așa cum s-a întamplat și la ediţia 2022, pe durata evenimentului urmează să fie programate dezbateri pe teme precum sursele de finanţare nerambursabile pentru eficienţa energetică, digitalizarea și mobilitatea urbană durabilă, tranziţia energetică în domeniul public, eficienţa energetică și eficientizarea costurilor companiilor, securitate energetică și geostrategie.

În cadrul SMART ENERGY EXPO 2023, un rol important va fi acordat dezbaterilor publice sub forma unor ateliere de lucru care vor pune la aceeaşi masă sectorul energetic cu cel public şi mediul nonguvernamental şi cel academic într-o încercare de identificare a celor mai bune soluţii pentru atingerea obiectivelor de decarbonare stabilite la nivelul Uniunii Europene.

SMART ENERGY EXPO 2023 se va realiza în cadrul parteneriatului consacrat la ediţia pilot, între Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie și Agricultură Constanţa împreună cu Asociaţia de Dezvoltare Durabilă a Judeţului Constanţa, Asociaţia pentru Dezvoltare Regională și Politici Europene și Consiliul Judeţean Constanţa.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanța va monta nouă sirene pentru alarmarea populației

lun mai 22 , 2023
Primăria Municipiului Constanța va începe în data de 23 mai montarea a 9 sirene electronice pentru alarmarea populației. Acestea vor fi amplasate în următoarele locații: „Constanța s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, de aceea, pentru organizarea şi asigurarea activităţii de înştiinţare, avertizare, prealarmare şi alarmare în situaţii de protecţie […]

V-ar putea interesa și: