S-a dus la prostituate și și-a văzut soția negociind cu un client. A urmat o tragedie

Așa ceva se întâmplă mai rar. Un bărbat din România, care căuta să se bucure de plăcerile oferite de o prostituată, și-a descoperit soția în timp ce negocia cu alt client, scrie portalul italian de știri Frosinone Web.

Sursa citată relatează povestea unui muncitor italian din Frosinone care a fost condamnat săptămâna trecută la trei ani de închisoare pentru răpirea, rănirea și tâlhărirea unei românce.

În spatele poveștii italianului e însă povestea familiei de români, totul întâmplându-se în 2019. Soțul, care avea 32 de ani, era prieten cu italianul condamnat și într-o seară, după ce au consumat alcool la un bar din Roma, au decis să meargă pe o șosea unde știau că sunt prostituate și să aleagă una ca să se distreze. Dar chiar în timp ce se afla la locul de activitate al prostituatelor, românul și-a văzut soția intenționând să ademenească un client.

Bărbatul înfuriat a târât-o de păr în mașină și a lovit-o cu pumnii și picioarele. Un polițist aflat la fața locului a alertat carabinierii.

Cei doi bărbați au fost identificați și anchetați pentru răpire, rănire și tâlhărie, după ce i-ar fi smuls geanta din mână femeii. În urma acestor fapte, italianul și românul au fost trimiși în judecată.

Dar, înainte de începerea procesului penal, românul și soția sa s-au întors în țară.

Și aici a avut loc tragedia. În timpul unei dispute domestice, bărbatul și-a împușcat soția, omorând-o și apoi și-a luat și el viața.

În proces, așadar, a ajuns doar muncitorul italian din Frosinone care a fost condamnat la trei ani de închisoare.

Sursa: Libertatea

Vă recomandăm și:

Cu ce se ocupă acum româncele de la Cheeky Girls, care cuceriseră Anglia cu muzică proastă

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “S-a dus la prostituate și și-a văzut soția negociind cu un client. A urmat o tragedie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Alte zone alimentare din hipermarketuri bucureștene, propuse pentru închidere temporară, în urma controalelor ANPC VIDEO

Mon Nov 1 , 2021
Controalele întreprinse de echipe de control ale Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor (CRPC) din Regiunea București-Ilfov – coordonate de Vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Mihai Culeafă, Directorul General ANPC, Paul Anghel și Comisarul șef al CRPC București-Ilfov, Ionuț Voevozeanu – în zonele alimentare ale magazinelor din marile lanțuri […]