S-a făcut lumină în cazul carierei de la Sibioara. Emisiune-document la Tomis TV

În 2005, două bătrâne depuneau o cerere de retrocedare, la Comisia Locală Lumina, pentru un teren de 20 de hectare. Un teren valoros, pentru că pe o parte din el funcționa (și funcționează și acum) o carieră care are una din cele mai calitative pietre din România. Retrocedarea a avut loc fix în mijlocul perimetrului de exploatare minieră, deși legea interzicea expres acest lucru.

Au urmat evenimente incredibile, sentințe care au sfidat realitatea, o încrengătură de interese care duce la niveluri înalte și un om de afaceri – cel care a cumpărat cu bani mulți și de bună credință proprietatea – care și-a căutat dreptatea în instanță în toți acești ani, pentru cei 600 de angajați cărora le plătește lunar salariile.

Detalii despre acest caz incredibil oferă jurnaliștii Adrian Cârlescu și Dorian Hapurnea într-o ediție specială a emisiunii „Punctul pe i”, moderată de jurnalistul Cristian Hagi.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Astăzi începe a cincea ediție a Festivalului de Jocuri și Reconstituiri Istorice - DAPYX, Medgidia 2022

Fri May 20 , 2022
Primarul Valentin Vrabie a anunțat că astăzi se dă startul celei de-a cincea ediții a Festivalului de Jocuri și Reconstituiri Istorice – DAPYX, Medgidia 2022! PROGRAMUL ZILEI: 18:00 – 19:00 Paradă desfășurată pe arterele principale din municipiul Medgidia, cu plecare din poarta stadionului din str. Poporului – str. Rahovei – […]