S-a finalizat proiectul „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădiniței cu program prelungit „AMICII“, Constanța”


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polițistul anului 2022, supranumit „Lupul de la Rutieră”, a fost reținut pentru luare de mită

mar mart. 28 , 2023
Polițistul anului 2022, supranumit „Lupul de la Rutieră”, a fost reținut pentru luare de mită. Acesta este acuzat că permitea mașinilor cu tonaj mai mare să ajungă în Poiana Brașov. Agentul de circulație din Râșnov a fost reținut pentru luare de mită în dosarul în care alți trei polițiști de […]

V-ar putea interesa și: