S-a încheiat campania umanitară „Împarte povestea ta de Crăciun”, inițiată de RAEDPP Constanța

S-a încheiat campania umanitară „Împarte povestea ta de Crăciun”, inițiată de RAEDPP Constanța, care a făcut fericiți zeci de copii necăjiți.

Constănțeni cu suflet mare au donat jucării și jocuri, dulciuri și articole de îmbrăcăminte, iar ajutoarele lui Moș Crăciun, angajați ai Regiei, au avut grijă ca acestea să ajungă la copiii și tinerii aflați în Centrul de plasament „Delfinul” din Agigea.

„De Crăciun, când suntem alături de familiile noastre, există copii care nu au parte de această bucurie supremă, fiind lăsați în grija statului. Dorim să mulțumim celor care s-au implicat în campania noastră și au dorit să le aducă un strop de bucurie, chiar dacă acești copii nu au șansa de a-și petrece Sărbătorile în sânul familiei”, a declarat directorul RAEDPP Constanța, Florin Gheorghe.

Tot în această perioadă, o familie aflată la nevoie va primi un ajutor din partea angajaților Regiei, dar și din partea altor constănțeni bucuroși să ajute.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Accident între un Audi și un Mercedes pe bd. Alexandru Lăpușneanu din Constanța

Tue Dec 24 , 2019
Un accident între un Audi și un Mercedes s-a produs marți, 24 decembrie, pe bd. Alexandru Lăpușneanu din Constanța. În jurul orei 11:15, un bărbat de 66 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Constanţa, dinspre bulevardul Tomis către strada Soveja şi la intersecţia cu […]