S-a închis o porțiune din Autostrada Soarelui până pe 8 iunie

pod cernavoda

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, 3 mai, începând cu ora 14.50, în vederea executării lucrărilor de reabilitare ale podului de la Cernavodă, situat pe autostrada A2 București-Constanța, s-a închis calea 1 de rulare (sensul București – Constanța).

Traficul rutier este deviat pe calea 2 (sensul Constanța – București), unde se va circula în ambele sensuri pe sectorul cuprins între kilometrii 156+715 metri – 160+319 metri.

Restricțiile vor fi în vigoare până la data de 8 iunie a.c.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prefectul Constanței: „Pericolul cibernetic este o realitate care nu poate fi negată și subestimată”

mar mai 3 , 2022
Astăzi, 3 mai a.c., prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa, a convocat Colegiul Prefectural, în vederea analizării măsurilor pentru îmbunătățirea stării de securitate cibernetică a instituțiilor publice, dar și pentru evaluarea securității cibernetice la nivelul județului Constanța. Întâlnirea face parte dintr-o serie inițiată acum peste un an, care a presupus, printre […]

V-ar putea interesa și: