S-a înființat o nouă secție de votare în cartierul Tomis Plus

Primăria Municipiului Constanța anunță că în cartierul Tomis Plus a fost înființată o nouă secție de votare. Noul spațiu în care constănțenii își vor exprima votul se află pe strada Verona nr. 2 bl. B și a fost amenajat având în vedere că numărul persoanelor arondate secției existente în cartier depășea deja 2.000 de alegători.  

Secția de votare nou înființată – nr. 209 – are arondați alegătorii de pe:

– strada Genova;

– strada Odessa;

– strada Alexandria;

– strada Berna;

– strada Hanovra;

– strada Viena;

– strada Verona;

– strada Milano;

– strada Madrid;

– strada Lyon;

– strada Lisabona;

– strada Krakovia;

– strada Frankfurt;

– strada Copenhaga;

– strada Bratislava;

– strada Amsterdam;

– strada Haga.

Totodată, secțiile de votare organizate anterior la sediul Căminului pentru persoane vârstnice din strada Unirii nr 104, se mută la Școala primară Colibri din strada Unirii nr. 67 din cauza riscului crescut de infectare cu COVID 19 la care ar putea fi expuse persoanele rezidente ale Căminului. Unitatea de învățământ la care se va muta secția de votare ce se află la o distanță de aproximativ 350 m față de sediul actual, asigură condițiile și dotările necesare, este funcțional, accesibil și asigură condițiile tehnice, materiale, logistice și de securitate corespunzătoare, prevăzute de lege pentru organizarea sediului secției de votare, care va fi amplasată la parterul clădirii.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Se fac angajări la Centrul de Sănătate Multifuncțional Năvodari

Fri Sep 4 , 2020
Având în vedere starea de alertă, Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța angajează urgent, fără concurs, pentru perioadă determinată, medici medicină de urgență, medicină de familie, medicină generală și pediatrie pentru activitatea curentă la Unitatea Primiri Urgențe, punctul de lucru din cadrul Centrului de Sănătate Multifuncțional Năvodari […]
Centrul de Sănătate Multifuncțional Năvodari